Sign in to follow this  
Followers 0
louwin

LSI 9211-8i MegaRAID PCIe card second set of 4 not seen

3 posts in this topic

I had a Marvel 8 port SATA PCIe card which is misbehaving after a couple of years so I ordered an

Intel SAS2008-8i (9211-8i) 6Gbps 8 Ports HBA PCI-E SATA SAS RAID Controller Card

and two sets of 4 SAS/SATA cables. The card and ONE set of cables came so I plugged them and 2 X 8Tb

and one 3Tb drive in.

Powered up and they ALL came up to my pleasure and joy. I'm on a Windows 10 on Asus motherboard

system.

Few days later I borrowed a set of 4 SAS/SATA cables and redistributed the drives. One 8Tb,

one 4Tb and one 3Tb on each set of 4 SATAs.

Powered up and ONLY the first set came up. The second set wasn't visible on the system. The

second set of drives are warm to the touch so running!?

I hasten to add, I haven't loaded any software, firmware or drivers. Initially I will be happy with JBOD.

Later I will play with RAID mirrors.

What do I have to do to see the 3 drives on the second set of cables? I couldn't find a User Guide

or anything. I have asked the eBay seller but don't have any expectations of a reasonable reply

from him!?

Thanks in anticipation.... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panic over.... :D

I pulled ALL the plugs and replugged everything and now I can see ALL the drives.

Thanks.... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0