Sign in to follow this  
AK77

Not Working: Cascade two AG (Brocade 300 - Brocade 200 AG - HP 4/12 AG

Recommended Posts

Hello,



I'm trying to cascade two access gateways as per published Brocade AG documentaiton and running into an issue.



We have:



- Brocade 300 in Native Mode running FabricOS 7.1.1


- Brocade 200 in Access Gateway Mode running Fabric OS 6.2.2f


- HP 4/12 Blade Interconnect (C7000) in Access Gateway Mode running Fabric OS 6.2.2f



What I'm trying to do is:



[brocade 300 - NATIVE] --- [brocade 200 - AG (Core)] -- [HP 4/12 AG (Edge)]



In the above configration both:



- Brocade 200 uplinks to 300 via 2 x 4G links


- HP 4/12 uplinks to Brocade 200 via 2 x 4G links



- Brocade 200 and HP 4/12 switches were configured as follows:


switchdisable


ag --modeenable


(reboot)


ag --policydisable pg


ag --policyenable auto


switchenable



No other commands were used.



I see uplink ports from HP 4/12 negotiate as G ports on B200. One of the two uplinks disables.



What works:



- When I connect both Brocade 200 AG and HP 4/12 AG to B300 directly (no AG cascade).



Question:



- Is my target state supported?


- Am I missing a command / setting / parameter somewhere?



Reference docs:



http://www.brocade.com/downloads/documents/product_manuals/B_SAN/AccessGateway_AdminGd_v700.pdf (pg. 70)


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this