Sign in to follow this  
Paul_T

LSI 9550 and Windows 7 reporting different Raid 5 sizes

Recommended Posts

Hi All,

had my Raid 5 on a 9550 with 4 2TB drives running fine for the last few months.

Needed to expand so added another 2TB. Everything appeared to go fine with the migration but now the LSI card is reporting a capacity of 7.28 TB (5 x 2TB) and windows reporting a raid size of 5.45 TB ( about what it was before the addional Drive ).

Any ideas what is wrong ?

Card info Model 9550SXU-12

Serial # L320704A7290019

Firmware FE9X 3.08.00.029

Driver 3.00.04.070

BIOS BE9X 3.10.00.003

Boot Loader BL9X 3.02.00.001

Drives

4 x Hitachi HDS722020ALA330

1 x SAMSUNG HD203WI

OS is Windows 7 Ultimate 64 Bit

Thanks in advance,

Paul T

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

had my Raid 5 on a 9550 with 4 2TB drives running fine for the last few months.

Needed to expand so added another 2TB. Everything appeared to go fine with the migration but now the LSI card is reporting a capacity of 7.28 TB (5 x 2TB) and windows reporting a raid size of 5.45 TB ( about what it was before the addional Drive ).

Any ideas what is wrong ?

Card info Model 9550SXU-12

Serial # L320704A7290019

Firmware FE9X 3.08.00.029

Driver 3.00.04.070

BIOS BE9X 3.10.00.003

Boot Loader BL9X 3.02.00.001

Drives

4 x Hitachi HDS722020ALA330

1 x SAMSUNG HD203WI

OS is Windows 7 Ultimate 64 Bit

Thanks in advance,

Paul T

Hi!

Nothing is wrong!

The NTFS partition is the same as before, the unit just has gain some LBAs!

You need to resize somehow your partition...

Good luck!

MEJV

Edited by mejv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this