Smiley Man

Raptor Troubles?

Recommended Posts

hi all :) new here, come over from OcUK :)

Bought a 36gb raptor 2nd december, set it up as a single drive in the SATA BIOS (promise 20376)

Got another one today, set them all up ok, did auto settings in the sata bios, installed windows no problems.

Before - 1 raptor

bongdofob.jpg

After - 2 raptors in raid0

omg.jpg

Surely that's a bit lown the graph seems a bit erratic :blink:

I'm not sure on the stripe size, is there any way to find out in windows?

Thanks

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try using Winbench99's transfer rate benchmark. IIRC, HDTach isn't particularly reliable with RAID.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try see if you can get newer bios & drivers for the raid controller and then run tests without load of other stuff in background..

I have no idea will your data on the raid array survive bios update, if nothing goes wrong, it should, but i have no clue about promise controllers..

Share this post


Link to post
Share on other sites
load of other stuff running in background  :blink:

Uh, try re-running benchmarks WITHOUT "load of other stuff" running in the background?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now