Search the Community

Showing results for tags 'spin up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Storage Hardware
    • SMB/Enterprise Storage
    • RAID Cards and HBAs
    • Solid State Drives (SSD)
    • Hard Disk Drives (HDD)
    • Home Storage and Computer Hardware
    • What Drive Should I Buy?
  • StorageReview News, Reviews and Projects
    • Storage News & Reviews
    • Enterprise Test Lab Reviews/Projects
  • General
    • Site Suggestions & Help
    • Storage and Tech Bargains
    • StorageReview Marketplace
    • The Bar & Grille
    • Reliability & Performance Drive Databases

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a Samsung SP1203N IDE hard drive that won't spin up. What I tried so far is the freezer method where I left the drive there for four or five days to no avail; and putting a multimeter on diode mode and testing what I think are TVS diodes on the PCB (model BF41-00076A, the same board as this one) to get the following results: (Hard to read) AE O436, right beside the 4-pin power connector reads .457 in one direction and 1. (no zero next to that) in the other. 428 LEM, center right one in the picture reads .544 and "1." (Also hard to read) 420 1BL3, center left one reads .109 and "1." Does this mean that these diodes, if they are in fact diodes, are not the problem? If so, what could the problem be?