Search the Community

Showing results for tags 'corrupt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Storage Hardware
    • SMB/Enterprise Storage
    • RAID Cards and HBAs
    • Solid State Drives (SSD)
    • Hard Disk Drives (HDD)
    • Home Storage and Computer Hardware
    • What Drive Should I Buy?
  • StorageReview News, Reviews and Projects
    • Storage News & Reviews
    • Enterprise Test Lab Reviews/Projects
  • General
    • Site Suggestions & Help
    • Storage and Tech Bargains
    • StorageReview Marketplace
    • The Bar & Grille
    • Reliability & Performance Drive Databases

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a LSI MegaRAID SAS 9260-16i RAID controller. Somehow it's become corrupted and now it the machine won't load the card on startup. The following message appears: On-board expander FW or mfg image is corrupted. Flash expander FW and mfg image using recovery tools. This is before POST has completed so I can't boot the machine, load the BIOS or load the WebBIOS in order to try and flash the firmware. It's running the latest version of the firmware (2.130.403-3066, package build 12.15.0-0189). I've tried booting the machine with a good RAID card with the corrupt on in a second PCI but it still fails to load the corrupt card. Any help appreciated!